Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul de la mihaiesti" (7.43 secunde)
Accidentul a avut loc in zona intersectiei Calea Rahova cu strada Sebastian, a declarat purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu. La fata locului au fost trimise mai multe echipaje de politie si de interventie.
Conform politiei, conducatorul auto a provocat accidentul din cauza neatentiei.
Reprezentantul Biroului Politiei Rutiere Simeria, inspectorul Radu Cristian Iacob, a declarat ca accidentul a avut loc, luni dimineata, pe DN 7, in localitatea Simeria, dupa ce soferul unui autoturism nu a acordat prioritate la intrarea de pe o strada laterala pe DN 7, iar masina a fost acrosata de un microbuz de transport pasageri in care se aflau noua persoane, sapte pasageri si doi soferi.
Purtatorul de vorbe de la Cotroceni, Bogdan Oprea, a confirmat.
O tanara se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost lovita in cap de un semafor, culcat la pamant de un sofer. Accidentul s-a petrecut joi dups-amiaza, la intersectia dintre strazile Nicolae Iorga si Mircea cel Batran, in Constanta. ... O ambulanta a sosit imediat la locul accidentului.
O tanara de 25 de ani din Capitala a intrat, vineri noaptea, cu motocicleta intr-o masina, a ranit o fata care mergea pe trotuar, apoi "a plonjat" in vitrina unui magazin de pe Calea Victoriei. Cele doua tinere sunt acum in stare grava la spital.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
Modalitati de a-ti redobandi permisul de conducere suspendat In cazul in care va aflati printre persoanele care au ramas fara permis de conducere pe o perioada de 30-90 de zile, va voi explica in ce fel il puteti recupera.
Vacanta la care cei 36 de turisti din Republica Moldova au visat un an intreg s-a incheiat tragic, ieri, pe drumul spre casa. Alarma s-a dat ieri dimineata, in jurul orei 9.00, printre toate echipajele de salvatori din sudestul tarii.
INCHISOARE pentru ALCOOL LA VOLAN ! ... - Potrivit noului Cod Rutier, vor fi sanctionati cu 9 pana la 20 de puncte-amenda si suspendarea permisului pana la 3 luni soferii care nu acorda prioritate, depasesc sau trec pe rosu si provoaca un accident rutier soldat exclusiv cu pagube materiale.
Atacat de Gainusa, politistul Godina il face praf pe carcotas intr-o singura postare.
Soferul care a provocat carnagiul de pe Soseaua Chitilei a murit la spital. ... O femeie insarcinata in 8 luni si sotul ei au fost spulberati de o masina scapata de sub control, care a ajuns pe celalalt sens de mers.
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
persoanele decedate sunt cetateni moldoveni Microbuzul rasturnat pe DN 15, intre Borsec si Tulghes, in urma caruia doua persoane au decedat si mai multe au fost ranite, facea curse regulate intre Praga si Orhei, in Republica Moldova, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip.
Traian Preoteasa, directorul CFR, a explicat la ce concluzii s-a ajuns dupa ancheta desfasurata in cazul accidentului feroviar din Teleorman.
Sindicatele din CFR au discutat marti cu reprezentatii Ministerului Transporturilor despre accidentul feroviar produs ieri in Teleorman.
Potrivit CFR Calatori, primul vagon al garniturii care se forma pentru ruta Galati-Marasesti a fost tamponat la cuplarea locomotivei. La fata locului s-au prezentat pentru efectuarea de verificari reprezentati ITM, AGIFER, Revizoratul Regionsl SC si SRTFC Galati.
Accidentul feroviar de la Galati ne arata inca o data stadiul in care a ajuns transportul pe caile ferate din Romania. Ultimile investitii au fost facute acum mai bine de 12 ani si nici atunci nu a fost vorba de unele majore.
Doi muncitori au murit aseara, in timp descarcau materiale de constructii din beton. Accidentul de munca s-a produs pe un drum dintr-o localitate bacauana, unde se fac lucrari de modernizare a soselei.
Avem primele imagini de la incidentul grav din municipiul Ramnicu Sarat, unde un barbat a intrat intentionat cu masina, intr-un grup de oameni! ... Inainte sa provoace accidentul, individul a fost implicat intr-o bataie cu topoare si lopeti, cu cei din grupul in care a intrat cu masina.
google-analytics.com